ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ AJAX SECURITY 2109717002 – Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ AJAX

Καλέστε μας στο τηλέφωνο : 210.97.17.002

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ AJAX

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ AJAX – Ο εξωτερικός ανιχνευτής που αναγνωρίζει τις πραγματικές απειλές !

 * Θέλω Προσφορά *

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ AJAX. Τα συστήματα ασφαλείας Ajax παρέχουν ασφάλεια σε πάνω από 100.000 εγκαταστάσεις. Φυσικά, οι λύσεις που προσφέρουν για την προστασία εσωτερικών χώρων, είναι από τις πιο ολοκληρωμένες της αγοράς. Η Ajax είναι από τις πιο βραβευμένες εταιρείες ασφαλείας της Ευρώπης σήμερα. Μία εγκατάσταση όμως δεν έχει μόνο εσωτερικούς χώρους, έτσι αποφασίστηκε να ξεκινήσει η ανάπτυξη προϊόντων για την προστασία των εξωτερικών χώρων κάθε εγκατάστασης.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ AJAX.

Ajax συναγερμοί σπιτιών ( Ajax Εξωτερικά Radar )

Στην Ajax δημιούργησαν μία λίστα με προδιαγραφές που θα πρέπει να ικανοποιεί το MotionProtect Outdoor:

  1. Ακρίβεια στην ανίχνευση κίνησης. Ο ανιχνευτής θα πρέπει να αντιδρά μόνο σε πραγματικές απειλές και να λειτουργεί ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.
  2. Υλοποίηση της τεχνολογίας anti-masking και αντι-βανδαλιστική προστασία. Στόχος είναι ο χρήστης και το Κέντρο Λήψης Σημάτων να ενημερώνονται για οτιδήποτε συμβεί.
  3. Συνέχεια της φιλοσοφίας της εταιρείας: μεγάλη επικοινωνιακή εμβέλεια, χρόνια λειτουργίας με τις μπαταρίες, σήμανση συναγερμού μέσα σε 0.15 δευτερόλεπτα.
  4. Ψευδοσυναγερμοί τέλος !

Κατασκευάστηκαν πρωτότυπα εξωτερικών ανιχνευτών με διαφορετικούς τύπους φακών και συστημάτων ανίχνευσης κίνησης με έναν ή δύο αισθητήρες IR και έναν βοηθητικό αισθητήρα μικροκυμάτων. Εξοπλίστηκαν οι συσκευές με βιντεοκάμερες και τοποθετήθηκαν σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες σε χαρακτηριστικές θέσεις: κατοικημένη περιοχή της πόλης, βιομηχανική ζώνη και προαστιακή περιοχή.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΑΝΤΑΡ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ AJAX.

Ένα σύστημα δύο αισθητήρων PIR ήταν το πιο αποτελεσματικό για το MotionProtect Outdoor.

Λόγω της διαφορετικής κατευθυντικότητας των φακών, ο ανιχνευτής λαμβάνει αρκετές πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο οπτικό πεδίο του ώστε να εξαλείψει το 100% των ψευδών συναγερμών κατά τη διάρκεια της ανάλυσης και να μην αντιδρά ακόμη και σε μεγάλα κατοικίδια ζώα με ύψος έως και 80 cm. Η μεταβλητή γωνία θέασης του κατώτερου φακού επιτρέπει σε κάποιον να ρυθμίσει την περιοχή ανίχνευσης κίνησης σε απόσταση 3 ~ 15 μέτρων.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΑΝΤΑΡ AJAX

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ AJAX – ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ

Οι περισσότεροι ανιχνευτές κίνησης με αισθητήρες IR μετράνε παλμούς, που είναι μια απλή μέθοδος – μια δωδεκάδα παλμών προκαλεί συναγερμό. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος είναι αναξιόπιστη, δεδομένου ότι εντελώς διαφορετικά συμβάντα μπορούν να ενεργοποιήσουν παρόμοια σήματα υπό ορισμένες συνθήκες.

Η Ajax χρησιμοποίησε ένα πιο εξελιγμένο σύστημα ανάλυσης σημάτων.

  1. Το MotionProtect Outdoor σημαίνει συναγερμό μόνο αν και οι δύο αισθητήρες αντιδρούν στην κίνηση – αυτό είναι το πρώτο στάδιο προστασίας από ψευδείς συναγερμούς.
  2. Τα σήματα των δύο αισθητήρων αναλύονται με τον αλγόριθμο SmartDetect τροποποιημένο κατάλληλα ώστε να λαμβάνει υπόψιν τις ιδιαιτερότητες των υπαίθριων παρεμβολών και στη συνέχεια συγκρίνονται οι κυματομορφές. Σε αυτό το στάδιο, το MotionProtect Outdoor αναγνωρίζει ένα άτομο στο 100% των συμβάντων και η πιθανότητα ψευδούς ενεργοποίησης είναι σχετικά χαμηλή. Πρόκειται για το δεύτερο στάδιο προστασίας και θα μπορούσαν να σταματήσουν σε αυτό, αλλά χρειαζόντουσαν απόλυτη αξιοπιστία.

Προστασία κατά του σαμποτάζ

Το εξωτερικό σώμα του MotionProtect Outdoor είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό και είναι εφοδιασμένο με tamper έτσι ώστε να ανιχνεύει το άνοιγμα ή την προσπάθεια αποσύνδεσής του από το πλαίσιο τοποθέτησης SmartBracket.

Το σύστημα προστασίας anti-masking έναντι αποκρύψεων (προσπάθειας δηλαδή κάλυψης του οπτικού πεδίου του ανιχνευτή) περιλαμβάνει τρεις ειδικούς ανιχνευτές και έναν αλγόριθμο που αναλύει τα σήματα τους. Θα καταγράψει και θα ενεργοποιήσει έναν συναγερμό σε όλες τις τυπικές περιπτώσεις κάλυψης σε λίγα δευτερόλεπτα:

Επιπλέον, το MotionProtect Outdoor διαθέτει προστασία από βροχή και σκόνη (επιπέδου IP54)

MotionProtect Outdoor – Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Στοιχείο ανίχνευσης 2 αισθητήρες PIR
Γωνία ανίχνευσης(οριζόντια) 90°
Εμβέλεια ανίχνευσης Ρυθμιζόμενη από 3-15m όταν ο ανιχνευτής τοποθετηθεί σε ύψος 1m
Επιλογή αγνόησης κατοικιδίων ζώων Κατοικίδια έως 80cm, όταν ο ανιχνευτής τοποθετηθεί σε ύψος 1m
Εμβέλεια επικοινωνίας Έως 1200m (σε ανοιχτό χώρο)
Πρωτόκολλο επικοινωνίας Jeweller (868.0-868.6 MHz)
Διάρκεια μπαταρίας Έως 5 χρόνια (2 μπαταρίες CR123A)
Εξωτερική τροφοδοσία 5 – 28 V DC, 200mA
Προστασία Tamper Διαθέσιμη
Προστασία Anti-masking Διαθέσιμη, Grade 3
Προστασία περιβλήματος IP54
Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας Από -25°C έως +60°C
Υγρασία λειτουργίας 100%
Διαστάσεις 184x70x65 mm
Βάρος 318gr

Ετικέτες : συναγερμοσ σπιτιου , Ajax συναγερμός, ajax alarm , συναγερμος ajax

Καλέστε μας εδώ